Προς τον Ιεράρχη,

Και με τις ευλογίες του μεγάλου εκκλησιαστικού ανδρός , οι μουσουλμάνοι γίνονται Έλληνες .

Δεν θα πούμε πολλά μόνο θα θυμίσουμε στον Ιεράρχη με όλο το σεβασμό που μας διακρίνει , τι σημαίνει μουσουλμάνος μέσα από μια εικόνα πραγματική και μαρτυρική .

Ιεράρχη μου δεν σεβάστηκες που δεν σεβάστηκες τον Ελληνικό Λαό με την συναίνεση σου στο νομοσχέδιο , δεν σεβάστηκες ούτε τους αποκεφαλισμένους και με τα καπίστρια δεμένους και μουσουλμανοκαβαλημένους προγόνους-προκατόχους σου και πραγματικά μαρτυρικούς Έλληνες ;

Πρόσεξε μην τυχόν και γίνεις ο σύγχρονος Εφιάλτης της Ελλάδας!

Μήπως καταγόταν από τα μέρη σου ή κάνουμε λάθος;

Άσε το κόμμα στη άκρη και φέρσου σαν Ιεράρχης όλων .

Δες και την εικόνα που οι κουτόφραγκοι την αναρτούν κι εσύ μάλλον την ξέχασες.

Έλληνας , Ρωμιός-Ρωμαίος ή Ραγιάς; ή Γιουνάνης;


Σας θυμίζουμε λίγα από τα βασανιστήρια που υπέστη ο Έλληνας από τους μοσουλμάνους τους οποίους φιλοδοξεί σήμερα η κυβέρνηση των προδοτών να τους δώσει ιθαγένεια. Ό,τι εικονίζεται στο βίντεο βρίσκεται στις εθνικές πινακοθήκες του Παρισιού και της Βιέννης.
Απολαύστε τη Φάλαγγα , το Τσιγκέλι , την Κουδούνα , τα Κρεμασμένα Κουδούνια ,το Κρέμασμα και την ατίμωση των κοριτσιών μας , και δείτε πως θα είναι η οδός Αθηνάς και η Ακρόπολη σε λίγα χρόνια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Αν επιθυμείτε κι άλλα βασανιστήρια δώστε ιθαγένεια τώρα στους μουσουλμάνους!
Θέλουμε,
να δούμε τους βουλευτές στο Τσιγκέλι και στην Κουδούνα,
και τις βουλευτίνες κλειτοριδοκτομημένες και κρεμασμένες στο Δέντρο ή στα χαρέμια!!!
Άντε βρε κουτό και του χρόνου.

«Ο ξενιστής γονιμοποιείται»

http://www.mindcup.blogspot.com/

Ο ξενιστής γονιμοποιείται ή έχει ήδη γονιμοποιηθεί;

Το Αϊδείο των κυβερνόντων δεν έχει όρια, παραλογίστηκε ή εξυπηρετεί ξένων συμφέροντα; Μετέτρεψαν την Ελλάδα , σε «ξενιστή» , σε σκουπιδοδοχείο των αθλίων που τελούν υπό μουσουλμανική ομηρία και κατά εντολή εκτελεστές.

Το Αϊδείο της κυβέρνησης θέλει να καταστήσει την Ελλάδα εγκυμονούσα όχι όμως του «πολιτισμού το λίκνο» , αλλά του μουσουλμανικού νεογνού , που όταν έρθει στην ζωή (με το νομοσχέδιο) ως άλλος Άλιεν θα κατασπαράξει τα σωθικά της Ελλάδος και στο τέλος θα επιβληθεί «άνευ σιέλου» όπως θάλεγε και ο τρουμπαδούρος της παλιάς εποχής .

Ο νοών νοείτω και ο μη νοών…….περί ηλιθίου πρόκειται .