ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ "ΑΛΥΣΙΔΕΣ" ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ

ΑΛΥΣΙΔΕΣ - ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ
ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ – ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΥΜΩΝ

Αγαπητοί άγνωστοι φίλοι μας όπως ξέρετε η Ελλάδα από τότε που μας έβαλαν στο εύρω με την ισοτιμία 340,75 δραχμές ,κατάργησαν το μηχανισμό παραγωγής χρήματος, βάζοντας λουκέτο σε όλες τις βιομηχανίες και καταστρέφοντας την αγροτική παραγωγή με το κόλπο των επιδοτήσεων μάζεψαν όλη την επαρχία στις πόλεις .
Αφού μας μάζεψαν λοιπόν τον κοσμάκη στα αστικά κέντρα μαζί με τους λαθρομετανάστες 3.οοο.οοο πανελλαδικώς , έριξαν τα μεροκάματα . Συγχρόνως δε ΚΑΡΤΕΛ που μέτοχοι και αντιπρόσωποι στην Ελλάδα είναι οι διοικούντες και η κλίκα τους ,καταλαβαίνετε νομίζω ποιους εννοούμε. Τα ΚΑΡΤΕΛ τώρα , άνοιξαν παντού ΑΛΥΣΙΔΕΣ .
Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ αλυσίδες καλλυντικών , Αλυσίδες ρούχων αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών , ηλεκτρικών ειδών , τράπεζες ,μπαρ καφετέριες ,εστιατόρια κ.λ.π Τα ΚΑΡΤΕΛ , λοιπόν συνεννοούνται και ανεβάζουν τις τιμές όσο θέλουν με απόκλιση ή για να μην φαίνονται ότι είναι όλα στημένα , ενώ στην μητρική τους χώρα είναι αισθητά πιο φθηνά . Εμείς λοιπόν δεν πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτή την λαίλαπα που μαστίζει την Ελλάδα μας και που μας έχουνε αλυσοδέσει πισθάγκωνα με τις ‘αλυσίδες τους’ ;;;;;;
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ Το ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ είναι η μέθοδος που θα κλείσει την στρόφιγγα εισροής χρήματος ΑΠΟ εμάς που μας κλέβουν, και στέλνουν τα χρήματα στις τράπεζες τους, στις μητρικές χώρες όπου ανήκουν τα ΚΑΡΤΕΛ. Κάθε άλλη μορφή αντίστασης είναι μαθηματικώς αποτυχημένη . Είτε με πορείες ή απεργίες που σας κάνει να χάνετε και το μεροκάματο σας , και που τα συνδικάτα , τα κόμματα και τα κανάλια από τηλεοράσεως , σας στρέφουν προς λανθασμένες και αποτυχημένες , χαμένες μάχες . Αν λοιπόν τους κλείσουμε την στρόφιγγα χρήματος στα ΚΑΡΤΕΛ που μας κυβερνούν τότε και μόνο τότε θα μας λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους και καταλάβουν ότι δεν παιδιαρίζουμε θα αρχίσουν να μας βλέπουν σοβαρά , ότι δεν παίζουμε πλέον , θα αρχίσουν να μας δίνουν πίσω τα χρήματα μας, τις εθνικές διεκδικήσεις κ.λ.π

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΟ . ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

http://mindcup.blogspot.com

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: