ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

http://mindcup.blogspot.com/


Όλη η άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργήσει ,
η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων ,
στους λαούς της Ευρώπης και της Αμερικής ,
θα ανατραπεί στο μέλλον ,
Με κοινωνικές συγκρούσεις οι οποίες θα πάρουν μορφή
χιονοστιβάδας , σε όλη την Ευρώπη και Αμερική .
Και οι δυνάμεις της προόδου και της ορθολογικής σκέψης ,
πρέπει να επικρατήσουν για να συνεχιστεί η ζωή .
Με ειρήνη , εργασία και πραγματική πρόοδο ,
και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον για τις επόμενες γενεές .

http://mindcup.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καιρός για ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
(των 3 πρώτων ελληνικών Συνταγμάτων, της Ελβετίας και πλήθους συλλόγων)
και κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια!
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000), ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!

Ανώνυμος είπε...

"Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ υποψήφια για τον προεδρικό θώκο;;"




ΚΑΙ

Η Paris Ηilton υποψήφια για τον προεδρικό θώκο;;





Είχε δεν είχε, «μπήκε» και η celebrity Paris Hilton, στην μάχη για τις προεδρικές εκλογές – με μια μικρή βοήθεια από τον John Mc Cain βέβαια, που παρομοίασε τον αντίπαλο του B. Obama με την ξανθή Paris – όσον αφορά τη δημοφιλία…
Μετά τη διαφήμιση του Ρεμπουμπλικανού υποψηφίου που χρησιμοποιεί την εικόνα της Paris, η Paris χρησιμοποιεί με τη σειρά της τον McCain σε δική της διαφήμιση, στην οποία δηλώνει «εντελώς έτοιμη να ηγηθεί».
«Αυτός ο ζαρωμένος ασπρομάλλης τύπος με χρησιμοποίησε στην καμπάνια του. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι κατεβαίνω για πρόεδρος. Θέλω η Αμερική να ξέρει ότι είμαι εντελώς έτοιμη να ηγηθώ», λέει η Paris..
«Δεν είμαι από τις παλιές μέρες και δεν υπόσχομαι αλλαγή σαν τον άλλο τύπο. Είμαι απλώς hot», λέει η Paris και δηλώνει ότι στα σχέδιά της όταν εκλεγεί θα είναι να αλλάξει το χρώμα του Λευκού Οίκου, σε ροζ...


ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ... ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...
ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»?

«Καμιά γυναίκα δεν σηματοδότησε το Βυζάντιο όσο η Κασσιανή, γύρω από το όνομα της οποίας πλέχτηκαν τόσοι θρύλοι αλλά και αληθινές ιστορίες. ...»


ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ Η ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΩΣ ΑΛΛΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΗΓΕΣ Η «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΠΑΤΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»: ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ..
ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΑΤΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΠΑΤΗ)!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ «ΤΡΕΛΛΟ» ΤΙΣ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

"Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Paris Ηilton υποψήφια για τον προεδρικό θώκο;;"

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ» ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ» ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??


John Mc Clain
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ