Δημοψήφισμα παγίδα.

http://www.mindcup.blogspot.com/

Γίνει δεν γίνει το δημοψήφισμα , τα μαύρα κέντρα που υποκινούν ,

τις δόλιες σκέψεις τους , θα τις πραγματοποιήσουν .

Αν δεν γίνει δημοψήφισμα ,τότε η κυβέρνηση ΠοΣΟΚ , μαζί με τη σιωπούσα ΝθΔ , τον υποκινητή ΛιΑΟΣ και τους έρποντες ξενογλύφτες Αριστερούς, ανοίγει το δρόμο για τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους .

Αν γίνει το δημοψήφισμα , που κάποιοι μυθεύονται και παληκαρεύονται , τότε βάζουν τον λαό στην μέγιστη ιστορική παγίδα .

Τι θα λέει το δημοψήφισμα ; Τι θα ψηφίσουμε ;

Αν θα γίνει ο λαθρομετανάστης , ο μετανάστης , Έλληνας

σε πέντε ή δέκα χρόνια που ορίζει το σημερινό σύνταγμα της Ελλάδας;

Δηλαδή με την ψήφο μας θα υπογράψουμε ,έστω κι αν είναι αρνητική, ότι οι μετανάστες με δέκά χρόνια παραμονής τους θα γίνουν Έλληνες με όλα τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη .

Με τις δικές μας ,υφαρπαγμένες περίτεχνα, υπογραφές σε δέκα το πολύ χρόνια θα χτίζονται, νομίμως τζαμιά στις πόλεις μας αγνοώντας και κατακεραυνώνοντας τη διεθνή συνθήκη που μιλά για ύπαρξη μουσουλμανικού στοιχείου μόνο στη Θράκη.

Αν υποκλέψουν την υπογραφή σου θα τη χρησιμοποιήσουν όταν θα θέλουν και όπως θα θέλουν.

Με τα χέρια μας θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας.

Δηλαδή και με αρνητική ψήφο ,πάλι υπογράφουμε την καταδίκη μας

ως Έλληνες ,δίνοντας απλά παράταση χρόνου για άλλα πέντε έτη.

Πρέπει στο δημοψήφισμα

Να ορίζεται ξεκάθαρα ποσόστωση «Νομίμων μεταναστών» στη χώρα μας 3% επί του γενικού πληθυσμού .

Για να γίνει κάποιος Έλληνας πρέπει να έχει:

Α) δεκαετή παραμονή ,Υποχρεωτική , Μόνιμη ,Νόμιμη και χωρίς παραβιάσεις των νόμων της πατρίδας μας. Δε νοείται να γίνεται Έλληνας κάποιος που δεν τηρεί τους νόμους.

Β)Υποχρεωτική φοίτηση στην Ελληνική γλώσσα και γραφή , στον Ελληνικό πολιτισμό και στη σύγχρονη κουλτούρα μας, στην ιστορική μας συνείδηση τουλάχιστον για δυο έτη μετά από τη δεκαετή παραμονή ή και ταυτοχρόνως.

Γ)Να ακολουθούν εξετάσεις επιβεβαίωσης των παραπάνω πραγματικές κι όχι «λαδωμένες». Μα για να μπεις στο Δημόσιο δίνεις εξετάσεις και είσαι και Έλληνας και θα πάρεις Ελληνική ιθαγένεια έτσι «αέρα αμερικάνε πατέρα;»

Δ)Με την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας ας τους παραχωρήσουμε και γη για να είναι Έλληνες πολίτες με «Αξιοπρέπεια» και να νιώθουν τη νέα γη τους «πατρίδα ιερή».

Για τους δε υπολοίπους μετανάστες να υπάρξει σχέδιο

για να φύγουν από την Ελλάδα .

Προτείνουμε :

Να δοθούν στους μετανάστες πράσινη κάρτα εργασίας , λίγα χρήματα και δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο για οποία χώρα , της γης επιθυμούν ή στην πατρίδα τους υποχρεωτικά .

Ανδρείκελα , αποδείξτε ότι είστε αντάξιοι της «βουλής των Ελλήνων» αισθανθείτε για λίγο Έλληνες παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.Προφυλάξτε την Ελλάδα,τα σύνορά της και το λαό της.

Ελληνικέ λαέ ξύπνα ,

μην πέφτεις θύμα των Τουρκοαμερικανοεβραίων πρακτόρων και των μεγαλοεργολάβων που θέλουν:

α)τους μετανάστες Έλληνες πολίτες στοιβαγμένους πενήντα-πενήντα στα διαμερίσματα που τους νοικιάζουν οι παπάδες και η εκκλησία που την ενδιαφέρει μόνο το παγκάρι της,

β)φθηνά , εξευτελισμένα ,ανασφάλιστα εργατικά χέρια,

γ)που θέλουν τον αφανισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ

Μη νομίζεις πως είσαι σε θέση ισχύος και μιλάς εκ του ασφαλούς επειδή έχεις σήμερα καλύτερη εργασία και κάποια ευρώ περίσσευμα.

Στην επόμενη δεκαετία αν υποκύψεις τώρα, θα φέρουν κι εσένα στη δυσάρεστη που σας περιγράψαμε. Ανήμπορο, ανασφάλιστο ,κάτω από τα όρια της φτώχιας , ρεμάλι , χωρίς αξιοπρέπεια ,με κοινωνικό πόλεμο επιβίωσης και με διαμελισμένη πατρίδα.

Νοιάσου εσύ πρώτος για τη Πατρίδα σου και τους νόμους της.

Μην ψηφίζεις τα προαποφασισμένα.

Δημοψήφισμα χωρίς τα παραπάνω αποτελεί Εθνική προδοσία.

Πάρε το νόμο στα χέρια σου πριν να είναι αργά.

Κατέβα στο πεζοδρόμιο, αγωνίσου ,ρίξε τους προδότες ,

Μόνο εσύ μπορείς.

Χτίσε το δικό σου αύριο.

Γράψε την ιστορία σου για να είσαι αντάξιος των προγόνων σου.

http://www.mindcup.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
και το Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ