Έλληνας , Ρωμιός-Ρωμαίος ή Ραγιάς; ή Γιουνάνης;


Σας θυμίζουμε λίγα από τα βασανιστήρια που υπέστη ο Έλληνας από τους μοσουλμάνους τους οποίους φιλοδοξεί σήμερα η κυβέρνηση των προδοτών να τους δώσει ιθαγένεια. Ό,τι εικονίζεται στο βίντεο βρίσκεται στις εθνικές πινακοθήκες του Παρισιού και της Βιέννης.
Απολαύστε τη Φάλαγγα , το Τσιγκέλι , την Κουδούνα , τα Κρεμασμένα Κουδούνια ,το Κρέμασμα και την ατίμωση των κοριτσιών μας , και δείτε πως θα είναι η οδός Αθηνάς και η Ακρόπολη σε λίγα χρόνια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Αν επιθυμείτε κι άλλα βασανιστήρια δώστε ιθαγένεια τώρα στους μουσουλμάνους!
Θέλουμε,
να δούμε τους βουλευτές στο Τσιγκέλι και στην Κουδούνα,
και τις βουλευτίνες κλειτοριδοκτομημένες και κρεμασμένες στο Δέντρο ή στα χαρέμια!!!
Άντε βρε κουτό και του χρόνου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

(εννοείται μόνο για άνω των 18..)
Δείτε πως ένα 12 χρονο μουσουλμανάκι σφάζει μανιασμένα και με ζήλο ένα δύστυχο οπισθάγκωνα δεμένο όμηρο ύπο τις ευλογίες των αιμοσταγών μουλα-ληταρά-δων:

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2008

Μερικά μόνο από τα έργα που προσεχώς θα παιχτούν κι εδώ σε μας.. στο Καμπουλ-Αθήναιον:

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=1862

και:

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2120

Α ρε κορόϊδάρες συνέλληνες.. έχετε καταλάβει ότι άλλα θέλουμε κι άλλα μας επιβάλλουν; Ή τα θέλει ο κώλος μας τελικά;
Η Ν.Δ; Αποτελείωσαν την Ελλάδα οι κάφροι με τις αλχημίες και τις κλεψιές τους.
Το ΠΑΣΟΚ; Υπό τις τωρινές συνθήκες και να ήθελε να κλέψει δεν έχει νόημα.. σάλιο δεν υπάρχει..
Το "πρώην" ΠΑΣΟΚ; Μας δούλευε το σημιταριό για ισχυρή οικονομία.. μας έλεγαν ότι οι μετανάστες είναι η κινητήριος δύναμη της οικονομίας μας.. Ξέρετε πόσα ΔΙΣ σε εμβάσματα φεύγουν για πάντα από την Ελλάδα κάθε χρόνο;
Το ΚΚΕ; Παίζει τόσο μονότονα το ίδιο τροπάριο που αν έβγαινε ποτέ κυβέρνηση θα έλεγε ότι είναι προβοκάτσια και σχέδιο των Αμερικανών!! Άσε που "φλερτάρει" επικίνδυνα με την ταλιμπανοποίηση της Ελλάδας. Σκοτώνονται οι αριστεροι ποιος θα αρπάξει καμιά ψήφο από τους μετανάστες σαν αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου.
Το ΣΎΡΙΖΑ; Αυτοί ή λύσανε όλα τους τα προβλήματα και δεν έχουν τι να κάνουν ή έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν- εθνοδοσίλογοι και νενεκοι ώς το κόκκαλο..
Το ΛΆΟΣ; Ίσως ο λύκος με προβιά.. Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη (με ψινακοσαρρήδες να με πείσει ότι είναι σοβαρό;). Όμως σε ότι αφορά τους μετανάστες θα με βρει σύμφωνο. Δεν πάνε να με πούνε και ρατσιστή. Δεν είμαι(άλλο καπέλο το ισλάμ που κατά την γνώμη μου είναι η πιο εκφοβιστική θρησκεία-ή μουσουλμάνος ή "άπιστος" και μερικές φορές "ακέφαλος").Sorry, δεν υπάρχει σάλιο παιδιά, τραβάτε πιο "βόρεια".
Οι Αντιεξουσιαστές; Εάν πάλευαν για να αλλάξει η χώρα προς το καλύτερο θα τους υποστήριζα αλλά.. αυτοί δεν ήρθαν για να χτίζουν κάτι καλύτερο αλλά για να γκρεμίσουν ότι αφήνουν όρθιο οι κάφροι -και defacto ατιμώρητοι- πολιτικάριαγκιόζηδες μας.
Δεν ξέρω, τόσο άχρηστοι είμαστε που δεν μπορούμε να βρούμε μια χούφτα σωστούς πολιτικούς να αναλάβουν το τιμόνι; Έχω την ανάγκη να πιστεύω στην ελπίδα , θέλω να ξεφύγουμε από την κρίση (με 300 δις χρέος μάλλον αδύνατον) αλλά με το λαθρονομοσχέδιο το ΠΑΣΟΚ δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.. Η φράση μπρος γκρεμός (ΠΑΣΟΚ) και πίσω ρέμα (ΝΔ) τα λέει όλα..

Δεν θέλω να γίνουμε ξανά ραγιάδες.
Έχουμε όμως δημοκρατία. Όποιος θέλει μπορεί να στήσει κώλο. Εμπρός.