25η Μαρτίου «Φιλική Εταιρία»

Συνυπεύθυνε λαέ,

Αμόρφωτε ,

η «σωσια….ληστική» κυβέρνηση καθώς και οι υπόλοιποι κομματικοί υποτελείς των δυνατών , έκαναν και πάλι τα χατίρια των πλουσίων που ασελγούν στην πλάτη σου , και θέλουν μεγάλο καταναλωτικό κοινό για να το αρμέγουν και φθηνά εργατικά χέρια , για να κερδίζουν όσο το δυνατόν περισσότερα .

Ζήσε τώρα εσύ με το σκατό , την βία , την εγκληματικότητα , τον εξισλαμισμό , του μουσουλμάνου μετανάστη

και οι πλούσιοι στα παλάτια τους με τις πισίνες τους , τα υβριδικά αυτοκίνητα τους και τα πολυτελή τους κότερα και εσύ θα παρακαλάς να σε πάρουν υπηρέτη .

Πόσο σύγχρονος είναι τελικά

ο Πεισίστρατος , το κίνημα των Ζηλωτών , ο Ρήγας Φερραίος και ο Αντύπας .

Λαέ σε θέλουν αμόρφωτο , υποταγμένο και εξευτελισμένο .

Ξεκίνα το σύγχρονο κίνημα των Ζηλωτών , για να αποτινάξεις από πάνω σου κάθε «σωσία . . . . .ληστικό» , ρουθούνι . Μην ψάχνεις για σωσίες , γιατί είναι όλοι τους σωσια . . . .ληστές ποικιλόχρωμοι.

Πάρε τον αγώνα στα χέρια σου και χάραξε το δρόμο της αποτίναξης του έμπλουτου ζυγού .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα δεν είναι πόσοι MOUSOULMANOI ζουν στην Ελλάδα ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ τζαμί με μιναρέ. Αυτό είναι απλά ένα αποτέλεσμα του σαθρού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.

About our leaders, Cicero’s words speak with loud voice against them:

"A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself.

For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murder is less to fear.

--Marcus Tullius Cicero
Roman orator, statesman 42 B.C

12 Μαρτίου 2010 6:50 μ.μ
APO SXOLIO STON INFOGNOMA AGNOSTOY MIA ALAGI 12 GRAMMATA TALOS

Ανώνυμος είπε...

Περίπου οι ηγέτες μας, λέξεις Κικέρωνα μιλούν με τη δυνατή φωνή ενάντια σε τους:

"Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει των ανόητών του, και ακόμα και του φιλόδοξου. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει της προδοσίας από μέσα από. Ένας εχθρός στις πύλες είναι λιγότερο τρομερός, γιατί είναι γνωστός και φέρνει το έμβλημά του ανοιχτά. Αλλά ο προδότης κινείται μεταξύ εκείνων μέσα στην πύλη ελεύθερα, οι πονηροί ψίθυροί του poy μέσω όλων των αλεών, που ακούονται στις ίδιες τις αίθουσες της(νuλλ) κυβέρνησης η ίδια.

Για τον προδότη εμφανίζεται όχι προδότης μιλά στις εμφάσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά το πρόσωπό τους και τα επιχειρήματά τους, απευθύνεται στο baseness που βρίσκεται βαθιά στις καρδιές όλων των ατόμων. Σαπίζει η ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το σώμα πολιτικό έτσι ώστε δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί. Μια δολοφονία είναι λιγότερος που φοβάται.

Ανώνυμος είπε...

Το site ειναι πολύ ωραίο , αλλά χάνει στην ενοχλητική διαφήμιση που κάνει στα άλλα blogs .

Οποιος ενδιαφέρεται για τέτοια θέματα αργά ή γρήγορα θα έπεφτε και σε αυτό το blog .

Χάνετε και εσείς από αυτήν την ενέργειά σας .

Με εκτίμηση

Ανώνυμος είπε...

Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

http://enieopsifodeltio.wordpress.com
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

Ανώνυμος είπε...

τι εννοείτε ακριβώς; να στηρίξουμε Καραμάν-αλήδες,Καρατζαφύρερ,Αλογοσκούφηδες,Γεώργιους Παπαδόπουλους,ή Τσίπρες(χωρίς τσίπα),ή φασιστοΚΟΥΚΟΥΔΙΑ; Κανέναν!να γίνει χίλια κομμάτια αυτή η χώρα,έτσι που σκέφτεται!