ΠοΣΟΚ ΔυΝαΤο η χρεοκοπία είναι εδώ

Πατέρα
οναπαύσου
Σύντομα
Ολοκληρωτική
Καταστροφή
.
Η ευρηματικότητα του ελληνικού λαού δεν είχε και δεν έχει όρια
Ένα κοροϊδευτικό αντισύνθημα της εποχής ενάρξεως της ελληνικής καταστροφής , βγαίνει σήμερα ολοφάνερα πέρα για πέρα αληθινό , αλλά πάρα πολύ οδυνηρό για το Ελληνικό έθνος .
Σήμερα η κυβέρνηση παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στα κοράκια του Δ .Ν .Τ , για να λεηλατήσουν κάθε τι που απέμεινε από αυτό που λέγεται Ελλάδα .
Σε παλαιότερο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί θετικά για την είσοδο της χώρας στο Δ . Ν .Τ. αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο εποικοδομητικό για την Ελλάδα , θα πρέπει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να έχουν λόγο βαρύνουσας σημασίας και πραγματικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.
Παρόλα αυτά όμως το Δ . Ν . Τ . είναι η έσχατη λύση η οποία θα μας δώσει μια τελευταία πνοή πριν την μαθηματική χρεοκοπία της χώρας .
Δυστυχώς η κυβέρνηση όπως πολλάκις φωνάζουμε εξυπηρετεί Αμερικανοερβραικά συμφέροντα , ηθελημένα και επί σκοπού.
Αγαπητέ συνάνθρωπε αυτή η κυβέρνηση κι ο αμερικανός πρωθυπουργός σε βλέπει σαν τον ιθαγενή που δεν έχει λόγο ύπαρξης , παρά μόνο για δουλεία.
Οι ενέργειες της προηγουμένης κυβέρνησης που είχε άριστες σχέσεις, με Γαλλία , Γερμανία , Ρωσία και Κίνα , πείραξαν τόσο πολύ τους Αμερικανούς , που με τον Γιωργάκη, το δικό τους παιδί, προσπαθούν να κάνουν την Ελλάδα «Δούρειο ίππο της Αμερικής στην Ευρώπη» , για να υποθάλψουν και να δρομολογήσουν την πτώση του ΕΥΡΩ , την ρήξη και τη διχόνοια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδραιώνοντας και επιβεβαιώνοντας την παντοκρατορία τους .
Θέλαμε να ξέραμε τι ψηφίζεις ρε πατριώτη τόσα χρόνια ;
Τι έχεις καταπιεί και τι θα καταπιείς ακόμα ;
Ακόμα δεν κατάλαβες τι σημαίνει ΠοΣΟΚ .
ΠοΣΟΚ ΔυΝαΤο η χρεοκοπία είναι εδώ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άνευ παρεξηγήσεως, δεν πας καλά... ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΔκράτες είναι ίδιοι... Ίδιοι...