Tο «Express Του ΠοΣΟΚονυχτίου»

Tο «Express Του ΠοΣΟΚονυχτίου»

Ο «Πασοκνύκτιος όρθρος» είχε ήδη ξεκινήσει , πριν καλά καλά ξυπνήσει μετά από τον επταετή ύπνο ο Ελληνικός λαός .

Μία είναι η αλήθεια όσο και αν θέλουν να την κάνουν γλυκιά σαν καραμέλα .

Όταν ο «γλυφοποδιάς της Φρειδερίκης» παντρεύτηκε, τσιμπώντας το Εβραϊκό Μανεϊκο δόλωμα , το «express του Πισοκνυκτίου» έβαζε μπροστά τις απειλητικές για την Ελλάδα μηχανές του .

Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

«στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

μετά τιμής .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=HtogdRGxOrU
Πόσο θα αντέξουν τα υπόλοιπα Τσερνομπίλ και θα ανοίγουν AΣΥΜΦΟΡΕΣ τρύπες στο νερό για πετρέλαιο; Οι ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ τοκογλύφοι και οι γενίτσαροί τους ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ότι αντί ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για ΑΠΟΤΡΟΠΗ κανιβαλισμού, θα ...αράξουν στη Ν. Ευρώπη, καθώς ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ τα καύσιμα, ΔΙΕΓΕΙΡΕΤΑΙ από γαλαξιακό ρεύμα το μάγμα, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι σεισμοί και αναμένονται ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ!
http://www.youtube.com/watch?v=dyRcF6qDwY8

http://aftarkia.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

Καραμαν-Αλης ο μονος γνησιος Ελληνας!!!!χαχαχα