ΚΑΙΡΙΟ ΚΤΥΠΗΜΑ

ΚΑΙΡΙΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ
Το ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ , είναι η μέθοδος προστασίας από τους κλεφτές. Έχω αναφερθεί σχετικά στις 25/3/2008 Τρίτη στo blog troktiko..blogspot , αλλά και στο http://mindcup.blogspot.com , σχετικά με τα ΚΑΡΤΕΛ που μαστίζουν την χώρα μας , στα τρόφιμα στα ποτά στις καφετερίες , στα μπαρ , εστιατόρια τράπεζες κ.λ.π. . Για να πετύχει το ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ χρειάζεται ανάλογη παιδεία στην πλατιά μάζα του πληθυσμού .

Χρειάζεται η μάζα του πληθυσμού να της εξηγήσεις γιατί κάνεις το ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ,ποιος είναι λόγος;;; Π . Χ .Δεν μπορεί ένας καφές στο Κορυδαλλό στην πλ. Ελευθερίας να κοστίζει 3,5 ευρώ στο κέντρο του Πειραιά 3,5 ευρώ, στην πλ. Ν Σμύρνης, στο Σύνταγμα , στη πλ . Κολωνακιού στη Βουκουρεστίου από 4-5 ευρώ κ.λ.π.

Στις καφετέριες υπάρχει ΚΑΡΤΕΛ που ρυθμίζει τις τιμές αναλογικά των περιοχων (πάντα προς τα πάνω φυσικά). Οι ανάλογες καφετέριες στην άλλη Ευρώπη είναι αισθητά χαμηλότερες , αφού σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο έχει 2,5 ευρώ , στις καφετέριες πολύ ποιο φθηνά , κάτω των 2,5 ευρώ και στον οικο τουarmani στο Μιλάνο 0.90ΕΥΡΩ .

Ο κόσμος και ειδικά η νεολαία μας να μην πηγαίνει καθόλου σε αυτές τις καφετέριες και ας έχουν τα χρήματα . Σκεφθείτε δίνουν 4 ευρώ για τον καφέ στην καφετέρια , Ενώ στην άλλη Ευρώπη δίνουν 1,5 ευρώ στην καφετέρια για τον καφέ . Καταλάβετε ποσό μας κλέβουν και γιατί υπάρχουν τόσες καφετέριες ;; Το κλέψιμο πάει σύννεφο.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ .

Πρέπει να σοβαρευτούμε κάποια στιγμή και να μην κάνουμε χαβαλέ και παιδιαρίσματα .
ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛ .ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ .

Δεν νομίζουμε ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση από τηλεοράσεως και τα αλλά μέσα μαζικής ενημέρωσης λόγω του ότι εισπράττουν χρήματα , εκατομμύρια ευρώ για διαφημισεις των προϊόντων , διαπλεκομενα κέντρα ξέρετε ποιοι είναι αυτοί , αντιπρόσωποι και μέτοχοι των ΚΑΡΤΕΛ .

Τι παραπάνω οι καταναλωτές ευρωπαίοι έχουν από εμάς τους Έλληνες καταναλωτές ;; Αυτοί έχουν καλύτερους μισθούς από εμάς , φθηνότερα τα προϊόντα από εμάς . Εμείς έχουμε πολύ χαμηλότερους μισθούς από αυτούς , Ακριβότερα τα προϊόντα από αυτούς .

Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ http://mindcup.blogspot.com.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βάζε παραγράφους!!! Για τ' όνομα του Θεού-Αλλάχ-Δία-Ρα κλπ κλπ

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Epitelous kapios pou epanastatei me swsto "synxrono" tropo kai andapokrinete stis epitages thw epoxhs. Tha anadhmosieysw ta sxetika tou boikotaz
http://homo-gr.pblogs.gr

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΞΑΝΘΙΔΗΣ είπε...

8AYMASIA AYTA POU ANAFEREIS, ALLA NOMIZW OTI XREIAZETAI KAI KATALLHLOS LAOS. DYSTYXWS...

Ανώνυμος είπε...

kala ta les alla posoi diabazoun ta bloggs .an den yparxei kati apo psila organomeno gia enimersh dyskola na ginei kati.oi organwseis kai ta institouta katanalotwn ali8ia pou einai??? mhpos bolemenoi stis xorigies tous???
a kai XRONIA POLLA shmera se olous tous politikous kai tous megalodimosiografous tsirakia.

Ανώνυμος είπε...

Χρειαζεται μεγαλος αγωνας και ενημερωση για να γινουν τετοιες ανατροπες.Ποια οργανωση μπορει να ενημερωσει τον κοσμο που ολοι μασανε απο τις πολυεθνικες.Μονοι μας οτι καταφερουμε.Με sms τις προλλες μαζευτηκε κοσμος στο Συνταγμα,απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι το αποστημα που δημιουργησαν οι πολιτικοι με την δικη μας αδιαφορια ΠΡΕΠΕΙ να σπασει!!!!Κανοντας ομως την αυτοκριτικη μας ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,που φτασαμε εδω.Μετα τιμης ΤΕΟ