«Όταν η αλήθεια λέγεται ,η Ελλάδα φλέγεται»

Πρώτη δόση 19-5-2010 ,

αποπληρωμή του πρώτου δεκαετούς ομολόγου ,

Ποιος το πήρε όμως ;

Ο Σομίτης το 2000 ,

Συγνώμη ο Ααρών Αβουρί

Γιατί το εξέδωσε ;

Το 2000 θέλοντας να μπούμε στην Ευρωζώνη το ΠοΣΟΚ κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό κάνοντας τα χατήρια των Ευρωπαίων εταίρων που ήθελαν διαφήμιση του νέου νομίσματος , κι έτσι μετέφερε το χρέος της Ελλάδος στο εγγύς μέλλον , εκδίδοντας ομολόγα , με αποπληρωμή από19-5-10 ως το έτος 2034.

Φάνηκε λοιπόν πως δεν έχουμε εξωτερικό χρέος , πως το έλλειμμα είναι μηδέν και όλοι χειροκροτούσαν για την ψεύτικη , ανθηρή οικονομία και το χρηματιστήριο του Πιπιντωνίου.

Μεταφέρθηκε λοιπόν το χρέος εκείνης της εποχής , που κανείς δεν μας όριζε πώς και πότε θα το αποπληρώσουμε,

το ΠοΣΟΚ έκανε το έγκλημα των εγκλημάτων ορίζοντας περίοδο αποπληρωμής τα 24 χρόνια .

Κανείς δεν γνώριζε πλην του ΠοΣΟΚ , του Σαμίτη , και του ανήξερου σήμερα Γάκη ,τον εφιάλτη που θα ακλουθούσε μετά από δέκα χρόνια .

Έλληνες μόλις έχει ξεκινήσει ο Γολγοθάς των 24 ετών , τον οποίο και δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβουμε ποτέ μιας και είναι αδύνατο για τα μέτρα της Ελληνικής οικονομίας (λόγω των μακρυχέρηδων βέβαια που ψηφίζεις).

Δυστυχώς οι απατεώνες αμερικανοεβραίοι του ΠΑΣΟΚ μετέφεραν το μόχθο του λαού μας εκεί που έπρεπε για εκείνους και δυστυχώς τώρα Ελληνικέ λαέ καλείσαι να πληρώσεις τα γαμησιάτικα τους.

Το ΠοΣΟΚ των Αμερικανοεβραίων πρακτόρων ,

Ας μη σε κοροϊδεύει κανείς με Δ.Ν.Τ. και υποτιθέμενα μέτρα γιατί είναι μόνο εισπρακτικά μέτρα και όχι μέτρα ανάπτυξης της χώρας και της οικονομίας .

Αν σου έλεγαν την αλήθεια ,τότε θα μιλούσαν για ανάπτυξη της οικονομίας ,για δημιουργία θέσεων εργασίας, για πρόοδο της πατρίδας γενικότερα ,

Μην αυταπατάσαι από κόμματα ,πράσινα ,κόκκινα, κίτρινα, μπλε , καραβάκια και κάνε αυτό που σου έχει διδάξει η ιστορία .

Μόνο εσύ Ελληνικέ λαέ γνωρίζεις πως μπορείς να αποτρέψεις την ασυδοσία ,το ξεπούλημα ,την προδοσία ,

Δάσκαλος σου η ιστορία των προγόνων σου ,

Θυμήσου ότι ο Πεισίστρατος έσωσε την Αθήνα και τους Αθηναίους και ο Περικλής δημιούργησε τον χρυσό αιώνα ,πολεμώντας και καταργώντας την ασυδοσία της παρακμιακής δημοκρατίας .

Αν ο Περικλής δεν φερόταν αυταρχικά ,τόσο στους Αθηναίους όσο και στους υπολοίπους Έλληνες και αν δεν εκμεταλλευόταν τα χρήματα της Β Αθηναϊκής συμμαχίας ,εσύ σήμερα δεν θα είχες που την «κεφαλή πλύνε» .

Ο Περικλής μας έδωσε ταυτότητα και ζούμε σήμερα οι νεοέλληνες με τα χρήματα των τουριστών που έρχονται να δουν την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα από όλη τη γη.

Ψάξε λοιπόν και οδήγησε την κατάσταση ,σε ένα νέο Πεισίστρατο , σε ένα νέο Περικλή .

Δεν υπάρχουν σχόλια: