«Κίνα ο νέος Σύμμαχος»

Ο παράφρων Αδόλφος πεθαίνοντας είπε πως ένας πειθαρχημένος λαός από την ανατολή θα κατακτήσει ειρηνικά τον κόσμο.

Η ώρα έφτασε και η Κίνα αντεπιτίθεται.Ζητά σύμμαχό της την Ελλάδα και το Αμερικανοεβραϊκό ΠοΣΟΚ αρνείται.

Για μια ακόμη φορά επαληθεύονται τα δόλια σχέδια του ΠοΣΟΚ .

Επανηλλημένως έχουμε μιλήσει για Αμερικανοεβραίους πράκτορες , που διοικούν το ΠοΣΟΚ και λυμαίνονται την χώρα .

Ξεκάθαρα πλέον το ΠοΣΟΚ με τον Αμερικανό πράκτορα οδηγεί τη χώρα στα δόντια της Σκύλας ,στην κοιλιά της Χάρυβδης .

Να λοιπόν δια στόματος του Κινέζου προέδρου δημοκρατίας ,υπάρχει και ο άλλος δρόμος πέρα από το Δ.Ν.Τ. , την Αμερικανοεξάρτηση τον Ευρωαποικισμό και την χρεοκοπία .

Τώρα φαίνεται πόσο πειράχτηκαν οι Αμερικανοί αλλά και οι Ευρωπαίοι , από το άνοιγμα του Κυραμανλή προς την Ρωσία και ιδιαιτέρως προς την Κίνα . Οι Αμερικανοί θορυβήθηκαν με τον νέο μελλοντικό πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελλάδος στην Ευρώπη δια χειρός Κίνας .

Οι Κινέζοι ξαναήρθαν πάλι με νέα προσφορά χαρίζοντας το χρέος μας , στέλνοντας αμέτρητους πλούσιους Κινέζους τουρίστες ,με μόνο αντάλλαγμα την μερική εκμετάλλευση του λιμανιού του Πειραιά , για να έχουν μεγάλο πάτημα ,μεγάλο σταθμό ,για τις εμπορικές δραστηριότητες τους ,τόσο στην Αφρικανική όσο και στη μεγάλη και πλούσια Ευρωπαϊκή αγορά .

Θα μπορούσαμε με έναν έξυπνο και Έλληνα αρχηγό του κράτους να επαναδιαπραγματευθούμε τις προθέσεις τους και να γίνουμε το χρυσό κόσμημα της Κίνας στην Ευρώπη .

Δυστυχώς όμως κι εσύ ελληνικέ λαέ έχεις μεγάλη ευθύνη γιατί οι διαπραγματεύσεις του Κυραμανλή με Ρώσους και Κινέζους δεν σου άρεσαν και πήγες και ψήφισες ΠοΣΟΚ και Καρατζαφέρη για να σε οδηγήσουν στην υποταγή,στην υποτέλεια ,στην ασφυοκαμψία , στην υποδούλωση στην οικονομική και Εθνική χρεοκοπία.

Πάψε να συμπεριφέρεσαι και να ψηφίζεις ως ραγιάς τουρκοπατημένος.

Σήκωσε το κεφάλι σου και κοίτα μπροστά με όραμα έχοντας οδηγό τους ένδοξους προγόνους σου!

Δείξε ότι είσαι αντάξιός τους.

Έστω και την ύστατη στιγμή πάλεψε για νέες εκλογές ,για μια νέα καθαρή και πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση που θα φέρει την χώρα σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ρόλο και όχι σε ρόλο φτωχού κολαούζου των Αμερικανών και Ευρωπαίων αποικιοκρατών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: